Over VB bestratingen

Wij zijn bekwaam in het leggen van vele soorten bestratingen, zowel handmatig als machinaal. We werken veel samen met woningcorporaties, aannemers en gemeenten maar ook werken we bij ondernemingen en particulieren. We voeren projecten uit als hoofdaannemer en in onderaanneming. Door onze veelzijdigheid, ons vakkundig personeel en ons materieel zijn we in staat de totale regie over projecten te voeren en de verantwoordelijkheid te dragen voor de uitvoering van het complete proces. We adviseren u graag van begin tot eind. Van ontwerp tot uitvoering, van uitvoering tot oplevering.

Wij onderscheiden ons door vakmanschap, maar ook door de projecten waarvoor wij worden ingezet. Stuk voor stuk prachtige projecten waar een uitdaging op ons ligt te wachten en waar wij onze kwaliteit kunnen tonen. We zijn trots op wat we bereikt hebben!

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel.

Certificeringen
We werken continue aan kwaliteitsverbetering. Dit doen we door te luisteren naar de wensen van onze klanten, maar ook door de ontwikkelingen in de markt te volgen.

Ons bedrijf is gecertificeerd. Periodiek vinden er audits plaats en er wordt continue gewerkt aan de doorontwikkeling van de werkprocessen. We zijn in het bezit van de volgende certificaten:


VB bestratingen B.V. is lid van branchevereniging Ondernemersvereniging Bestratingbedrijven Nederland (www.obn.nl).